Dansje En Neukpartij

  • October 18, 2020

We besloten om na lange tijd onze beentjes nog eens uit te slaan en te gaan dansen. Een gewone dancing is met onze 40 jaartjes niet meer aan ons besteed. We zochten via het internet naar een fuif met muziek van de vervlogen jaren en vonden deze ook. Het was een fuif voor vrijgezellen, maar dat wij een koppel waren, weerhield ons niet om er toch naar toe te gaan. We zochten een gezellig tafeltje op in een hoekje om af en toe wat te zitten en iets rustig te drinken. Het ging er bijzonder leuk aan toe en raakten met andere mensen in gesprek. We werden opgenomen in een groepje bestaande uit zowel vrouwen als mannen van onze leeftijd. Er werd heel wat afgedronken, gelachen als dansjes geplaatst.

Naarmate de avond vorderde, deed de drank ook zijn werk en werden sommige licht in het hoofd. Een pracht van een slow, die konden we niet laten gaan. Toen we recht stonden om naar de dansvloer te gaan, bemerkte ik dat enkele mannen in de duisternis rond een tafeltje stonden. Het viel me op en vermoedde dat er iets gaande was. Nieuwsgierig ging ik kijken en keek over hun schouder mee en zag een heerlijk spektakel. Marleen lag stomdronken voorover gebogen op een tafel en werd langs achter geneukt door een man. Ze beleefde zo te zien, niets van het gebeuren. Zo dronken was ze. Yvette daarentegen, leek ook dronken, maar wist goed wat ze deed. Een man zat met zijn broek op de enkels op een stoel en zij bereed hem achterwaarts. Je kon ondanks de duisternis duidelijk zijn lul in haar kut heen en weer schuiven. Tot overmaat was ze nog iemand aan het pijpen.

Mijn vrouw keek even mee, schrok en trok me daarna mee naar de dansvloer. Het zicht had me niet onberoerd gelaten en had er een stijve van gekregen. Dat voelde ze natuurlijk tijdens de dans en het onderwerp van het gesprek kan je al raden. Ze vroeg; “Ze zijn dronken en weten blijkbaar niet meer wat ze doen. Moeten we ze niet gaan helpen?” Ik antwoordde; “Niet meer weten wat ze doen? Zo te zien wist Yvette maar al te goed waar ze mee bezig was en wat zou je doen om ze te helpen?” “Zou jij me dan niet komen helpen mocht ik daar zo liggen?” “Tuurlijk schat, ik zou je zeker komen helpen om klaar te komen.” “Jij zou me dus gewoon door die vreemden verder laten neuken? Jij zou daar niets op tegen hebben?” “Nee, ik zou je verder laten neuken en genieten, het is toch maar seks en niet uit liefde?” “Dat geloof ik niet!”, antwoordde ze weerom. “Moet je dan eens proberen hé.” “Daag me niet uit hé”;

Jaye Rose

E-mail : admin@art-chretien.be

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*