Een Weekend Met Vrienden

  • August 18, 2020

naar vrienden van mij (Bob en Irma). Ik ben al een hele tijd single en zij wonen samen. We kennen elkaar al jaren en zijn bijna een soort drie eenheid. We gaan regelmatig met z’n drieën op vakantie of gewoon even lekker een weekendje weg.

De vriendschap is platonisch, tenminste tussen hun en mij dan natuurlijk!

Zo af en toe heb ik ze in de afgelopen jaren aan een vriendje voorgesteld, maar tot nu is er nooit 1 tussen ons in komen staan of in mijn leven gebleven.

De weekenden die we met elkaar doorbrengen zijn altijd super relaxed, op vrijdgmiddag doen we voor het hele weekend boodschappen, koken we met z’n drietjes. Na het eten kijken we of een filmpje of spelen een spelletje hartejagen. Zaterdags gaan we of naar een pretpark, naar de zwarte markt of een ander evenement, zondags blijven we thuis en ’s avonds na het eten ga ik dan weer naar mijn eigen huis.

Wat we ook doen we hebben altijd een hoop lol, soms halen we een zakje hasj en roken een jointje.

Eén van de hoogte punten van zo’n weekend is voor mij toch wel hun bad. Op zondag trek ik me altijd een uurtje terug, heerlijk loom genieten van het warme badwater. Laten we eerlijk zijn dat is toch heel wat beter als een douche, hoewel ik daar ook echt van kan genieten!

In dat uurtje laten ze me altijd met rust, gunnen me even tijd voor mezelf.

Maar het afgelopen weekend ging het ietsjes anders!

Het was al een tijdje geleden dat we een joint gerookt hadden en na de vrijdagmiddag ritueel van boodschappen doen waren we ook even langs de coffeeshop gereden.

In plaats van 1 zakje hadden we 2 gekocht en zondagochtend was er nog behoorlijk wat over, omdat ik maandag ook vrij zou zijn besloten we dat ik nog een nachtje langer zou blijven en dat we die zondag stoned door zouden brengen.

Na 2 jointjes besloot ik dat het tijd was voor mijn maandelijkse badder tijd en ging naar boven.

Ik liet het bad vollopen, goot er wat heerlijk ruikende badolie bij en liep naar mijn slaapkamer. Daar trok ik mijn kleren uit en legde ze op een stoel. Alleen nog gekleed in mijn string liep ik terug naar de badkamer.

Omdat we elkaar al zo lang kende voelde ik me ongeremd en op mijn gemak, bovendien hadden we elkaar al vaker naakt gezien.

Jaye Rose

E-mail : admin@art-chretien.be

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*