Genomen Door 5 Security Boys

  • January 18, 2020

Ik zat onderweg naar een hardstyle feestje, samen met mijn beste vriendin dronken wij in de trein alvast wat voor.
Toen wij aankwamen op de plaats van bestemming, werd ik even goed onderhanden genomen door een beveiliger, ik maakte sexy oogcontact met hem toen hij me stevig aan het betasten was, en controleerde of ik geen drugs bij me had. Ik fluisterde tegen hem in zijn oor dat hij me wel wat vaker zo mocht aanraken, vooral lekker bij me poesje.

hij reageerde daarop, beter kom je zo nog een keertje hiervoor bij lopen. We spraken een tijd af waneer hij pauze had.
Toen ik weg wou lopen fluisterde hij in me oor, ik hoop dat je een beetje nat bent want ik ken nog wel een paar collega’s die jou wel even een beurt willen geven.

Ik was druk aan het feesten, maar mijn gedachtes gingen steeds uit naar die sexy beveiliger en vooral naar de gedachte dat er meerdere beveiligers mijn kutje en kontje wel wouden volspuiten. Ik keek op mijn telefoon en zag dat het bijna de afgesproken tijd was, Ik had mijn vriendin niet verteld wat ik zou gaan doen, dus lulde ik mijzelf weg met een smoesje.

Aangekomen op de ontmoetingsplaats zag ik 5 hele sterke knappe beveiligers, ik werd van top tot teen goed bekeken.
Ik liep op de beveiliger af die mij had betast in het begin van de avond en ging plagend met mijn hand over zijn bobbel in zijn broek, ik zei zozo heeft meneer zin in keiharde sex?

De sterke beveiligings mannen namen mij naar een afgelegen plek buiten het evenement, ik had alleen maar een kort jurkje aan met daaronder een hele natte string, erg warm was het dus niet.
Zodra we aan waren gekomen op de afgelegen plek tilde ze mij op het tafeltje wat daar stond, de ene man naar de andere deed zijn broek naar beneden en bood mij hun harde pikken aan, ik wist niet wat ik zag maar ik vond het erg opwindend en begon de mannen heerlijk te pijpen.

Ondertusen zaten ze allemaal met hun vingers in mijn kut te vingeren, ik werd hier zo geil van dat het kutvocht helemaal uit mijn kut begon te lopen.
De beveiliger die mij als eerst had betast vroeg aan mij, hoe wil je het liefste worden genomen? ik dacht even na en kreeg een heel opwindend idee wat ik nog nooit had gedaan, namelijk zoveel mogelijk lullen in 1 kut en kont proberen te krijgen.

De mannen keken elkaar aan en vonden dit het proberen waard, ik werd van de tafel afgetild en de ene beveiliger ging liggen op de tafel, hij beveelde mij om op hem te gaan liggen, ik nam uit opwinding plaats op zijn onwijs lekkere lul en hij begon mijn strakke kutje lekker ruim aan het maken.

Jaye Rose

E-mail : admin@art-chretien.be

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*